porcelaine

Rok 2015


Vyrostli jsme :) - Vrh G - George, Galaxy Star a kocourek z vrhu  E - Eli? 

 Beautiful Princess - 4. roky. Musím říci, opravdu celá maminka :) Působí jako chovaná kočka v CHS Diamiland v Polsku.

 
Garfield, Gwen a Gullieta

Rok 2014

   
Náš odchovanec Eliáš vyrostl v nádherného kocoura,který nás prezentuje na nejedné výstavě a již dosáhl titulu Interšampion. Na světové výstavě konané tento rok v Praze získal známku výbornou a Cacib s velmi pěkným posudkem. Děkuji slečně Katce za vzornou péči.

Pepina (Gulietta Elandrea) se svou kamarádkou Růženkou

 
Co více dodat - každého si hned svou výtečnou povahou omotají :)
Harry Potter, Henry a George



Koťátka se zabydlují v nových rodinách. Moc mne těší zpráva od majitelky Galaxy Star z Německa, která říká,že lepší kotě neměla,výborně socializované a kontaktní - děkuji. Na snímcíh krémový kocourci Hoppy a Harry Potter, Garfield, Galaxy Star, Harry Potter, Henry.


Z Rakouska nám také přišla zpráva, kterou bych též nazvala radostnou z důvodu, že Belinka i koťátka jsou vpořádku. Bohužel u porodu se vyskytly komplikace a Belinka musela být kastrována. Tím bohužel její linie u Daniela končí, protože musí všechna kotata prodat  na mazlíčka. (omezení od chovatele kocoura)


Krasavec Dexíček našel konečně stabilní rodinu,která ho hýčká a rozmazluje. Bohužel ta původní nebyla zřejmě připravena na živého tvora a viděla je sama sebe. Proto jsem moc ráda, že kluk se má dobře.


Na začátku roku 2014 se v  polské chovatelské stanici Diamiland se naší Princezně narodil krásný vrh čtyř barevných koťátek. Princezna je velmi podobná své matce. Mám z ní velkou radost a věřím,že bude Magdaléně přínosem pro chov.

 
Kocourek El Gucci posílá vánoční pozdrav

Rok 2013

 
Beautifull Princess Elandrea

V červenci jsem obdržela od původní majitelky a kamarádky Gábiny zprávu,že Princezna se přestěhovala do nového domova. do polské chovatelské stanice Diamiland. Věřím,že v paní Magdaleně najde milující paničku, která ocení její milou a přátelskou povahu. A váží 5,5kg

V dubnu se náš Sebík (Bolline Elandrea) stal poprvé otcem , v CHS Czech Panthers se narodilo 6 koťátek v barvě modré a lilové.

V Rakousku se  naší Belince narodila první miminka  a to úctihodný počet - 8!! Všichni jsou vpořádku a Belinka se o děti vzorně stará. Děkuji Danielovi za zprávy.

 


Rok 2012


Kocourek Andík - vnouček mojí Elvíry, bude z něj opravdu obřík :)

Na konci roku jsem dostala báječný dáreček - naší odchovankyni Beautiful Princess se narodila její první koťátka v CHS stanici mé kamarádky Gábiny (Gatto Selvarico)

 
Kočička Gracia a krémový bikolorek Gucci

V roce  2012 naše odchovy navštívily též pár výstav. Výborně si vedla Andulka, která ač výstavy přímo nesnáší, získala první CACIB a BIV! pro svou krásnou mramorovanou kresbu. Eiminka také nelenila a již ji chybí jen jeden CACIB pro získání titulu Interšampion.
Moje koťátka z vrhu B opustila kotěcí kabátek a všichni dorostli do krásných představitelů plemene. Sebíček je naprostý pohodář, který každého zaujme právě svou povahou a světlounkým lilovým kožíškem. Musí nám ale kluk ještě zmohutnět. Princezna se zabydlela v chovatelské stanici mé kamarádky Gábiny Gatto Selvarico. Hnědá želvička dělá radost v Rakousku v rodině Daniela. Má tam krom lidských kamarádů i svého kočičího druha a to modrou kastrovanou kočičku. Belinka se připravuje na svá první koťátka.
A smutná zpráva nakonec.  Lilivý bikolorek Beautiful Boy zemřel na prasklé střevo, které bylo zapříčině,že snědl něco co nemá. Jeho smrt mne velmi zasáhla. Měla jsem s ním velké plány. Bohužel majitelka se ke všemu postavila zády a nadále se mnou přestala komunikovat.

 
Andulka na výstavě v Ostravě
 
Kočička Beutiful Princess roste do krásy

Rok 2011

Rok 2011 nám začal skvělou zprávou,že se našemu odchovu kočičce Eimy (Andraste Elandrea) narodila koťátka. Z našich prvních vnoučků máme velkou radost a přejeme jim plný mléčný bar a krásný kočičí život v náručí těch nej.pánečků. 

 

 Z vrhu A nemám zprávu o koucourkovi Abraxasovi, majitelka na email ani na telefonát neodpovídá. Moc mne to mrzí. Děkuji všem ostatním majitelům za zaslané zprávy o "mých koťátkách".Děkuji.

 
Kočička Andraste se svou majitelkou na výstavní molu. 


Kočička Aradia - 7. měsíců

Vrh A v nových domovech - malá "Elvírka" Andraste a Amálka